Welkom bij de AMSTELAWARDS 2016

Let op: alleen op uitnodiging!

 

Founder/Organizer, Oprichtster/Organisator:

Maja C.Steenwijk-Groot
Wittelaan 3
2245 VP Wassenaar
The Netherlands

 

Het is voor ons een bijzonder groot genoegen om maandagvond 7 maart de Amstel Award voor 2016 te kunnen uitreiken aan de zeer getalenteerde en bijzonder sympathieke comédienne Tineke Schouten. Dit vindt wederom plaats in de Spiegelzaal van het Amstel Hotel.

Tineke Schouten

Tineke Schouten

 

Meer over Tineke schouten

 

Blijft u luisteren naar de populaire radiozender ClassicFM.

 


Amstel Award 2015:

Met veel plezier laten we weten dat in het najaar van 2015 de Amstel Award uitgereikt werd aan niemand minder dan: Laura Fygi. Laura is niet alleen in Nederland een zeer gewaardeerde  zangeres maar zelfs ver daarbuiten. Ze vliegt regelmatig naar het Verre Oosten voor een  optreden of een concert en is daar zeer geliefd.

lees verder 


Amstel Award 2013:

Op 6 september 2013 ontving de bariton Ernst Daniel Smid de Amstel Award. Hij ontving de Award niet alleen voor zijn grote talent, zijn prachtige stem maar tevens omdat hij het vak met heel  veel passie en liefde doorgeeft aan jong talent. De bariton Ernst Daniël Smid is een uniek mens met het  hart op de juiste plaats. Ernst Daniel is een harde werker en een bedenker van  veel muzikale programma’s.   

lees verder 


Amstel Award 2012

De Amstel Award 2012 werd uitgereikt op 26 oktober  jl in De Spiegelzaal van het Amstel Hotel te Amsterdam aan  de sopraan Marjon Lambriks.  Marjon ontving de Award niet alléén voor haar talent. Ook deelt zij haar ervaringen op gebied van muziek en  theater en geeft het door aan nieuwe talenten. 

 

lees verder 

 

 

Amstel Award 2016