AMSTELAWARDS 2013

Ernst Daniël Smid

 

Wij zijn zeer verheugd de Amstel Award 2013 te kunnen uitreiken aan de bariton Ernst Daniël Smid. De Award voor 2013 zal aan deze geweldige artiest worden uitgereikt op 6 september in de fraaie Spiegelzaal van het Amstel InterContinental Amsterdam Hotel.

Hij ontvangt de Award niet alleen voor zijn grote talent, maar tevens omdat hij het vak met heel veel passie en liefde doorgeeft aan jong talent. De bariton Ernst Daniël Smid is een uniek mens met het hart op de juiste plaats en stimuleert gemotiveerd talent om in dit vak en gedreven door passie succesvol te worden.

Ernst Daniël bedacht het veel bekeken programma Una Voce Particolare. Dit programma heeft 15 jaar mogen bestaan en was een regelrechte hit. Zijn Radio 4 programma "Ernst Daniël op 4" is een enorme succes vanwege zijn boeiende verhalen over bijvoorbeeld Mozart en hij weet hiermee de luisteraar als geen ander aan zich te binden.

De 3 baritons waar Ernst Daniël samen met Henk Poort en Marco Bakker een uniek trio vormt, zullen zeker blijven bestaan en oogsten heel veel succes!

 

 

 

Amstel Award 2013